Sy dah delay sebulan tak dtg period.tp cek upt kat klinik 30hb result negative.kena ulang buat upt?

Tanya pendapat

3 Balas

buat upt paling senang,tak perlu ke klinik pun boleh. sediakan la 3-4 keping strip. sis boleh try buat upt lg beberapa hari akan dtg. tp pastikan air kencing pertama kali sejurus bangun tidur. kalau pregnant senang nak detect sebab urine masih pekat belum campur apa²

Saya ponn sama, semalam pergi kk result negative. Scan tak nampak apa . 29/1/2024 test sendiri line sama samar. Harini test sendiri lagi sekali pagi pagi, pekat line dia.

5mo ago

Semua tanda tanda pregnant ada. Lagi 1-2 minggu test lagi. Kalau double jugak pergi swasta la.

ok sis terima kasih nnty sy repeat lgi sbb sebelum ne naik 1 Line ja

4mo ago

Macam mana keputusan awak ?