keraguan upt

Assalamualaikum.. nk tanya, ada tak orang leps bersih dari period rasa seakan2 dirinya sedang hamil sebulan? Tapi bila cek upt result negative

2 Balas

sy pon mcm awk... lepas habis period tiba² rase mcm org pregnant.. tunggu² sampai time waktu period tapi tak dtg² jugak check upt negatif.. lepas seminggu still period x dtg.. check still negatif.. dah mls nak pk biar kan je sampi bulan kedua still period xdtg jugak... check upt naik positif.. so kira ikut last period sepatu nya dah 2 bulan bile scan lari 3minggu dri date period..

x pula pglmn psl ni. bru ni kli dgr. maaf sis