berapa hari sebelum delay period boleh ka cek upt??

boleh ka dua tiga hari or semggu sblm period cek upt?? ada yg dpt result sblm delay period?

13 Balas

Sy prd regular. Rsa prt krem kiri/kanan . Delay dua hri sy dh cek upt, msa tu pn line mmg dh pekat xda samar2. Nk confirmation btul2 pregnant, upt after delay one week la .

Saya tu hari hcg tinggi delay 3 hari Alhamdulillah naik tebal sangat, tak sangka juga sebab brpa kli kena prank sblum2 ny smpai lmbat period 10 hari pun pernah test2 negative

11mo ago

after 10 hari tetap negative???xpositif?

Seminggu sebelum period takut belum nampak. Sebab terlalu awal. Macam saya check 3 hari sebelum period dapat la double line sangat kabur. Saya guna strip shoppee je.

boleh je. saya irregular period, check awal seminggu before period. guna dipntell kotak hijau. line samar². sekarang dah masuk 4mths 😊

Jika hcg tinggi dpt jgk detect sebelum delay period..tp bg sy sebaiknya tunggu delay..tp xsalah nk cek awal jika byk stok upt ada😁

Period regular boleh check seawal 6 hari. Cari UPT yang ada mention pada kotak boleh seawal berapa hari. Saya check 4 hari sebelum delay period.

11mo ago

Yup positive thick double line. Saya test guna clearblue. Selalunya negative sebab irregular period. Let's say on your expected day period awak tak datang jugak. Boleh cuba test lagi seminggu.

macam saya 2nd baby check 5hari awal sebelom period. sbb sy rasa mmg sy pregnant. mmg double line. sy test awal tu pakai strip saja

Saya check sehari lepas lewat period. Sbb saya mmg tak pernah lewat period. Tup2 positive. ☺️☺️

mcm sy period regular..cek 2hari sebelum msih negatif..lpas sehari delay baru positif..

Saya track opk waktu subur. 1 minggu sblum due period dah nmpak positive upt…