Nk Nagis

Tangan jadi gatal2, abis 2 belah tangan. Naik bintik2 pasti klit jadi cekang keras. Gatal sgt2. Tambah lgi tangan kanan asyik kebas time malam, start je malam kebas sampai terasa hujung kuku, sakit sgt2. Tambah lgi lepas cucuk kancing gigi kali2, lenguh2 belah kiri. Agaknya bila la gatal2 nk hilang, ad ckp lepas bersalin. ???

1 Balas

Maybe kamu alergik dengan bahan yang ada dalam suntikan kancing gigi. Kalau teruk sangat rasa gatal-gatal tu, refer doktor terus