kebas tangan

Sape pernah alami kebas tangan masa mengandung? Sy dh 3 mgu camtu rasa kebas. Mulanya biasa je, skrg dh sampai sakit kat hujung jari. Sebelah kanan je y teruk.sblh kiri sikit2 je rasa kbas. Dpt appointment ngan klinik fisio. Tp sebulan lg la tarikhnya. Doc bg ubat sapu + ubat tambah kalsium. Doc sarankan minum susu. Jom share cmne korang buat nk bg rasa kebas berkurangan? Sememangnya ad y bgtau,xkan hilang selagi x bersalin.

1 Balas

Sama la sy sis. Kebas kaki kadang diri potong sayur potong bawang ke kaki kebas smpi kena tggu jap. Kebas tangan pun ada tp jarang. 1st baby sy kerap cramp kaki. Skrg 2nd baby pun sama

3y ago

ouhhh ...