tanda tanda mengandung

tanda tanda mengandung 1 minggu

6 Balas

sukar mengesan kehamilan dgn hnya tnda2.. apth lg usia 1mgu. pling2 pon period delay itulah tnda kne celup upt..blom tnda2 pregnant lg. hnya upt jln pnyelesaian. samada upt biasa..klu jnis peka boleh kesan samar2..klu upt biasa sush sket. nk sng guna jenama clear blue.. mahal tp brbaloi.. kebiasannya hint rse hamil tu Allah dtgkn pd kta seusia kehamilan 4mgu.. klu smgu dua jrg ada yg rse apa2.. mcm sy istimewa Allah bg.. sbb sy xprnh mengandung spnjg 9 thun kwen..tp pd satu hri.. sy rse ada ssuatu gerakan pd rahim. ssuatu yg bkn biasa. bila cek opk line T terang walhal dah lps sbur..then celup upt result samar... mse tu dah happy sbb ykin positive pregnant dah. hari2 cek upt..samar semakin jelas.. lps smgu sy guna clear blue.. result 2-3 weeks.. tu klu ikotkn info dlm kotak brmksud 4weeks da. jd sy yg pencelup opk tegar pon hnya boleh dettect pregnant dlm 3/4 weeks apth lg yg yg xguna apa2 kaedah.

tak tahu lah. saya dapat tahu pon masa saya stress piyed lewat 4 minggu. datang kk nak minta ubat hormon 😂 sebab sebelum kawen memang itu cara saya. kalau saya stress atau buat keja banyak, memang hormon kacau. doc suruh test air kencing pon deny kata negative. xmengandung. sekali.. 😂😂😂

Kalau seminggu mungkin tak dapat detect lg. Atau maksud sis period lewat 1 minggu. Try beli clear blue upt kat farmasi check air kencing waktu awal pagi. Good luck!

emm..better sis chck upt...or try bli upt clearblue tuk tahu brp minggu kandungan... 😉✌

usia khmilan dikira dari hari pertama priod mula,so,tiada istilah mngndung 1 mnggu sis..

Masa seminggu saya takde tanda, cuma period lewat je