Sharing ?

Tanda tanda korang pregnant macam mana sebelum dapat tahu hamil??

103 Balas

Mood selalu swing.. Ada je x kena.. N suami yg alah selalu pening n rse nak muntah..

sakit perut mcm segugut, nk berak tp sembelit smpai menangis.. cek upt positive😊

Lewat period, salu rasa tak selesa badan, alah dgn bau, alah dgn bau badan suami.

Lambat dtg period + org dok tanya bulan ni period dah ke bulan ni period dah ke?

Pgi tu mual...pastu asal ptg jaa penat yakmat... Bile test ari double line😆

Sakit gigi 3 minggu berturut2 . Cepat lapo . Pantang nmpak pelam 😁😁😁

Banyak mkn..ofismate tegur skrg mulut asyik mengunyah je..dulu xde pun..hahah

Lewat period seminggu. Terus check upt. Pastu terus rasa mual2, muntah2 🥴

Lewat mai priod, breast sakit sgt, slalu mmg skit tp ni pelik, skit dpn je..

Bile meniarap rase keras bhgian ari2 tu..mcm xselesa gitu..keputihan banyak