Sharing ?

Tanda tanda korang pregnant macam mana sebelum dapat tahu hamil??

103 Balas

Saya hanya tahu preggy sbb delay period. Pas seminggu delay tu baru check upt sebab sblum tu stahun menanti nak ada baby. Takot awal sgt check, kecewa lak kalau upt negatif 😅

Sakit tubuh.. Pening. Rasa nak tidur jer.. Lmbt dtg bulan.. Trus check.. Alhamdulillah.. Sthun lbh merancang sndri.. Dpt rezeki . Skrg dah 37mgu. Yg sulung dah 3tahun..

Breast sakit...mula lgsung x nak mkn..asek nak baring n mcm tak larat ....g check ingt sakit lain.tp alhamdulillah tggu 2tahun baru positif pregnant..now dah 15week..amin

Lambat period. Sakit breast 😫 jalan ke duduk ke baring sakit breast. Tak tahan pergi kk. Doktor sah kan preggy 1 bulan lebih 😂 Alhamdulillah. Now counting days😂

Sya bila dah lambat period ja dah kalut nak check, sebab kadang rasa sama je pregy ka x ? Kadang period pon mai lambat, kdang mai preggy pulak kluaq spot bliding

Kalau sy..sy cepat letih...pastu ramai yg tegur pregnant ke..sbb ramai yg tegur tu yg buat upt tu..kalau tak tegur..sy tak tau yg sy pregnant 😂😂😂

Lambat period sebulan lebih. Selalunya mmg on time sebab saya track period saya guna apps "Flo". Bila buat upt, alhamdulillah positive. Pregnant 🤗

Pening sakit kepala, kram perut on off. Pastu bercak drh kluar pda sblm period. sedkit mual pgi2 ,kembung perut, suhu bdn kdg naik kdg normal

Perasan perut lain macam sikit.. lepastu scroll instagram banyak instafamous pregnant.. saja2 test upt time tu terus naik double line 😂😂😂

Selalu emo...suami ajak gurau pon xberminat...sian dia😅😅...lepastu sensitif dgn bau..lambat 4 hari period....sakit pinggang mcm nak patah