Kenp warna hitam coklat tu

Tanda apa ye

Kenp warna hitam coklat tu
8 Balas

tak faham sebenarnya, posting semua berkaitan keluar darah tapi mcm tkde progress. tak refer doktor langsung ke selama ni? pregnant ke tak pun tktau skrg ni. rasanya last nampak kata upt negatif, which means tk pregnant. dan datang bulan mcm biasa. so ni darah period ke?

2y ago

Itulaa pelik.. Asyik posting psl darah je

GILA SEX. DIA BERNAFSU DENGAN DARAH KOTORAN PEREMPUAN, DIA NAK ADA YANG JAWAB ITU DARAH DARI VAGINA . DAN DIA AKAN BUAT JADI BAHAN PANCUT. DIA NI BERNAFSU SAMA GAMBAR2 DARAH WANITA DAN WANITA HAMIL HATI2 SEMUA . DIA NI LELAKI INDIA . TOLONG REPORT RAMAI2 SEMUA STATUS DIA.

tak payah layan laa.. post nya x abis2 kotor. hormat para momy2 yg lain. derect hospital terus jela mcm tu.. tak perlu nk tunjuk kotor kat sini.

1y ago

ni paria gila kesunyian sis. jgn layan

sila report ramai². nmpk suspicious sangat account ni. satu reply pon x. tp dok up psl darah manjang. sakit otak atau ni bukan perempuan

xsmpi 1jam sis updte 2 soalan ..kalo pregant. .dan ade ape2 bleeding. .mohon ke klinik atau hosp. .bahaya

2y ago

kalo da ade ank. .da ade pengalamn pon kn. .kalo btl risau . .da ke klinik atau hosp ..kalo skli xpe. bkli2. .bkn ibu2 dlm ny x nk mmbntu. .tp cara dye mcm mnimbul kn motif yg lain. .😏

betul ke perempuan yg tanya ni.. ke laki yg suka darah kotor perempuan..? soalan pasal darah je sokmo..

1y ago

ni pariah kesunyian je. jgn percaya

Sy dulu keluar darah terus jumpa doktor sbb risau mmg xde nya nak tanya2 kat sini dah sis

macam manusia yg xberapa nak cerdik..hahahaha

2y ago

X baik. Kesian kt dia. Manusia pya level kepandaian kan berbeza 😂