berak lepas bersalin normal

takutnya nak berak lepas bersalin 😭😭😭 takut sangat jahitan terbuka hm ... xnak sembelit lagi macam anak first 😢 tahan2 berak sudahnya sembelit 😢 macam mana ni gais???? ke berak jer mcm biasa? aduhhh takut sangat jahitan terbuka.. mcm2 pikir yang bkn2. stress 😭😭😭😭 #harike3berpantang #pleasehelp

24 Balas

Hi dear, doktor ada bagi ubat cair untuk mudahkan awak berak tak? ubat tu bagus ya kalau doktor suruh minum, tips kalau nak elak jahitan koyak, masa tahi nak keluar sikit tu cuba teran sikit tapi dalam posisi berdiri sikit, tangan kena pegang dinding la.. nak berhati-hati agar jahitan tak terbuka, lepas rasa nak terkeluar betul-betul tu baru teran habis,dan cuci baik-baik ya. Selamat mencuba ya.

2y ago

xde plk doktor bagi ubat cair berak.. ok tq info sis