takut over due

Takut nya isnin depan dah due tapi baby belum bagi tanda apa2 lagi...perut kerap mengeras sakit sampai ke pinggang g cek up kat kk hari isnin haritu nurse tolong cek jlan serviks duk tebal lagi mcam2 cara dah buat dah makn nenas tiga bijik,minum air kelapa dua bijik naik turun tangga...jalan itik mcam2 la dah buat belum ada pembukaan momy2 semua tolong doa kan saya ye

takut over due
17 Balas

Insyallah smoga dpermudhkan urusan..smoga mummy and baby sihat

5y ago

Insyaallah amin terima kasih...cek jln smlm baru buka 1cm

Amin.. in sha Allah dprmudahkn sis..

Amin mudahan d permudahkan

Insya Allah, semoga dipermudahkan...

5y ago

Insyaallah amin terima kasih ye

Minum I sanggul fatimah

5y ago

Insyaallah nnti saya cuba

moga dipermudah urusan bersalin sis 🤲🏻

Due saya pun sama mcm sis, 14 oct.. tp takde tanda2 baby nk keluar pun.. td pergi check pun tak bukak laluan lg. Mcm2 exercise saya buat hari2. Jalan itik, ketuk ketampi, squats, exercise guna yoga ball.. huhu

5y ago

Kalau cek bukaan je bole ke ye