esok due

Esok dah due 40 minggu..tapi hari ni masih belum turun tanda atau sakit apa2 pun..segala jenis exercise sy dah buat..saya sampai stress pikir kenapa belum ada tanda bersalin lagi..tolong saya ibu-ibu..ni anak pertama saya 😥

1 Balas

Puan boleh Cuba makan buah nenas sebagai natural induced. banyak Kan berjalan, bersama suami dan suami tolong urut urutkan puan ya. Jangan lupa selalu bercakap juga dgan bayi ya. InsyaAllah. Semoga dipermudahkan segala urusan. Amin🥰