Help me ?

Taktahu nak cakap macam mana huhu ? dulu anak full breastfeed. lepastuh masuk bulan ke 3 anak terpaksa campur sebab tak cukup dia always nak sampai mummy tak boleh nak pam, mummy just pam waktu keje aje untuk bekal esoknyaa. Bila anak masuk 6 bulan dia dah boleh makan, so dia nak susu bila nak tido or selang bape jam lepas makan, bila bagi susu badan dia isap bawak ke tido tapi tak lama tuh dia mengamuk sebab tak puas. So sekarang mummy punya susu hampir kering ? apa patut mummy buat sekarang ??

1 Balas

kalau bab bf nie , mummy kena laa sentiasa positif, jangan stress .. makan banyak2 apa yang mummy rasa bole buat milkbooster untuk baby ☺️,, itu je cara die . jangan sentiasa pikir air susu kering laa ni laa insha allah air susu ibu sentiasa cukup untuk baby kite

4y ago

In shaa Allah akan cuba perbaiki lagi supaya sentiasa positif 😊 berharap sangat baby tak putus susu awal ngan mummy