Ubat doctor boleh ke skip ?

Takpe ke kalau skip ubat yg doctor bagi selama 2 minggu berturut turut ? Ada apa apa effect tak ? Doc bagi saya makan ubat zincofer

11 Balas

lama sgt tu😅 sy kalau terskip pon 1 hari je. esok tu mkn la. sbb sy thu,sejenis mkn bukan mkn mcm org dulu². yg sihat,kurang gula,ulam². so sy mkn vitamin kk bg je. xde supplement tambahan. mknn zaman skrg bnyk yg proses food. tmbh lg kalau jenis hb turun tiap kali check up. haaa pening nk menjawab dgn misi