Kehamilan luar rahim & chemical pregnancy

Taknak tanya apa2. Skg tgh pregnant 5w1d. Kandungan masih awal. Belum pergi check lg, sbb nk tunggu masuk 6w baru check. Dlm fikiran ni selalu fikir psl kehamilan luar rahum & chemical pregnancy walaupun takpernah berlaku terhadap saya lg. This is my first time. Ya allah risau sgt. Sbb banyak tgk org post psl dua bnd ni membuatkan saya rasa risau dgn kandungan saya. Kerana masih fragile lagi..

2 Balas

yg penting kena kawal emosi dgn mindset. fikir yg negatif je mmg negatif jelah jadi. fikir positif, tetapkan hati, dan banyakkan berdoa.

Fikiran yg negatif/positif boleh mempengaruhi kandungan. Buang yg negatif. Fikir yg baik2 je. In shaa Allah dipermudahkan