Chemical pregnancy previously

Hi. Bulan lepas sy ada gugur by chemical pregnancy. This month Alhamdulillah test positive balik. Cuma sy nak tanya pendapat, perlu ke sy ke clinic awal atau tunggu je 6w? Sbb now baru 4w. Cuma paranoid fikir apa yang jadi bulan lepas. #pleasehelp #firstbaby #ingintahu #advicepls

1 Balas

4w scan mmg masih tak nampak apa pun & doctor akan ckp perkara yg sama. 6w pun tak semua org dah boleh nampak kantung. Jadi awak teruskan makan acid folic ya & bed rest