rasa taksedap perut and nak muntah

Takboleh tidur sebab panas sangat , melekit badan , lepastu taksedap perut rasa nak muntah je .nak mandi , tapi mak cakap tak elok mandi tengah malam .btw saya preggy 31weeks . Ada tak sesiapa yg sama nasib ? ?☹️ Btw ni my first baby . ?

1 Balas

Same here.. Asal trbgn mlm2 bdn rsa melekit.. Berpeluh2.. Perut pun tda selesa.. N rsa mau muntah

5y ago

Haahha im trying the same too tpi kjp sj.. Malar mmbuang air kencing sj klu mlm