Nak tanya mom's

Kalau baby 2 bulan mandi 3 kali sehari boleh ke ya . Sebab mak mertua sy dia bagi mandi my baby 3 kali huhu dia cakap baby panas. Then i dh cakap hanya 2 kali sehari je. Tpi dia tknak dgr hmm dia cakap baby panas lepastu dia bg mandi 3 kali. Pagi . Petang pukul 3. Petang pukul 6 . Sebab i kerja and i tk cukup masa nak jaga my baby. Malam baru i ada masa. Tolong jawab please.. i takut my baby jdi apa2 ..

2 Balas

3mo ago

ok tq sis..

Hye sis Saya dulu start dalam pantang bagi anak2 mandi sehari 3x… Pagi pagi, tengahari, petang… Sampai sekarang anak2 dah besar pon sama mandi 3x sehari… Cuma kalai musim hujan cuaca sejuk tengahari tu saya tak mandi kan laa… tengok cuaca jugak… Kalau demam malam2 pon saya bagi mandi…

3mo ago

ouh yeke.. bukan apa sbb doktor cakap baby tk boleh mandi bnyk kali.. sbb suhu dorang dgn kta tk sama .. tu i risau sngat.. lg2 baby i baru 2 bulan..