hamil dalam 10 minggu memang lansung tkde selera makan ke ? ? Cuba share apa patt sy buat ..

Tak thu nak makan apa semua tkde selera lansung . Asal mkn mesti muntah ?

hamil dalam 10 minggu  memang lansung tkde selera makan ke ? ? Cuba share apa patt sy buat ..
2 Balas

try mkn yg sup2 ke bihun sup ke..mee sup ke....bubur ayam mcd ke ... mcm sy dlu..ni je blh msuk...

normal. kena cuba cari mknn yg boleh mkn Xdpt mkn byk pn at leasr mkn sikit. kena kerapkn mkn.