Set bersalin

Nak tanye mommies2 smua... saper pernah try set bersalin dari jamu jelita... ok tak set bersalin tu....

2 Balas

Try nona roguy sis..best sangat rasa fresh je badan. Paling suka pil phytonatal, minyak herbanika & lulur dia tu..kulit putih merah2..😍 Saya pernah tulis blog tentang set NR..jemput baca😊 https://simplynoorul.com/review-set-bersalin-nona-roguy-very-recommended/

4y ago

Tp saya da terbli yg jamu jelita tu... xper la sya cube jer la dlu... trime kasih sis

Saya tak serasi kot....pernah cuba. Sy paling serasi alif.