Week 15 rasa sakit perut tu normal ke? Sakit tu bukan nak berak but macam sakit satu tempat je

Tak tau macam mana nak cakap, rasa macam ada sikit sikit denyutan sakit dari tempat yg sama. Sebab semalam terlalu emotional, ada lah gaduh dengan suami, takut sebab tu affect baby. Pernah ada experience gugur, takut sangat.

1 Balas

Normal sis, saya pun camtu.. Bila check doc kata rahim kita tgh mengembang. Kalau nak sedapkan hati sis buat scan growth tu dulu

4mo ago

Okok terima kasih