Mungkin saya Stress

Tak tau la kenapa anak pertama baru 1 tahun 4 bulan... Sekarang tengah mengandung anak ke 2 anggaran dalam 24 minggu macam tu. Sekarang buat ape pun cepat penat + tercungap cungap mcm ikan tk jumpa air jadi saya gagahkn diri buat kerja jugak perlahan lahan bila meluahkn rasa penat nih orng pertikai kan + buat muka tak percaya "bukan nye kerja pun duduk rumah jaga anak je buat kerja sikit mcm tu pun penat ? Mengada betul" entah lah rasa diri ni beban pada orng sekeliling

3 Balas

same .. masuk 20w keatas kerap rsa penat ,nafas tercungap² .. sekarang dh 29w Masih juga sama .. setiap org lain ujiannya sis , sebab tu xsemua org faham apa yg kita alami .. be strong walaupun perit sometimes 🥹

banyakkan rehat sis.. buat mana yg termampu dlu.. sy pun mcm sis.. kdg x blh tgok bnda x siap.. tp mak sy pesan jgn paksa diri.. kita buat mna yg termampu.. insyaallah sis kuat.. 💪💪

mudah letih tak cukup rehat 😅