Rasa penat dan lenguh

Saya baru nak masuk 12weeks. Normal ke kalau rasa sangattt penat, lenguh, sakit pinggang bila buat kerja sikit? Takut diri sendiri over je rasa penat padahal baru 12weeks, perut tak membesar pun lagi. Tapi memang lenguhhh penat #firstbaby #firstmom

3 Balas

sangat normal. saya pun.. rasa tak productive. tapi sebenarnya kita pakai banyak tenaga nak besarkan baby dalam kandungan. so banyakkan berehat kalau penat ya.

normal..bykkan rehat..bykkan minum air suam

Normal