Last period 15.9 - 22.9 Adakah dah boleh cek upt ye?

Tak tahu dah boleh cek upt / belum Dah nampak ke double line kalau prgnt?

2 Balas

buat upt bila due period. bila sepatutnya awk period tapi x period dh boleh buat. jgn tye org lain, sbb awk yg tau period cycle, period lenght awk berapa panjang. beli upt brand yg more sensitive and accurate. clearblue, disclosure dip n tell. kalau dh due, upt akan jadi samar2 within 10minutes kalau betul kata mengandung.

buat upt bila dah lewat period. kecuali bila ada tanda² pregnant boleh je nak test. cuma jgn terlalu berharap kalau belum lewat period. takut kecewa