BERSALIN 37 WEEKS

Tak sempat join club Februari 2023, baby keluar awal dalam bulan Januari 🤭 37 weeks 1 hari terus pecah ketuban (anak first). Leaking lebih 12 jam tapi tak ada tanda sakit contraction. After 16 hours baru mula contraction. Dalam 12 jam jgk layan sakit sorang-sorang dan alhamdulillah selamat bersalin. Good luck to all moms here ❤️

12 Balas

Sis leaking tu mmg turun meleleh terus atau camna ya ? Saya takut jugak sbb anak pertama saya taktahu beza leaking air ketuban atau keputihan hm

1y ago

keluar macam air paip. hahah dia tak boleh nak tahan