BERSALIN 37 WEEKS

Tak sempat join club Februari 2023, baby keluar awal dalam bulan Januari 🤭 37 weeks 1 hari terus pecah ketuban (anak first). Leaking lebih 12 jam tapi tak ada tanda sakit contraction. After 16 hours baru mula contraction. Dalam 12 jam jgk layan sakit sorang-sorang dan alhamdulillah selamat bersalin. Good luck to all moms here ❤️

12 Balas

Alhamdulillah selamat ya awak. best nya besalin awal, saya pun teringin baby keluar january ni, nak tggu febuary lambat sgt rasanya, tak sabar dah nak jumpa baby, skrg saya dah 38week

Tahniah sis, saya 38w5d harinih. Keluar lendir coklat tapi takde sakit pun lagi. Nurse cakap, keluar darah baru pergi hosp.

Sis leaking tu mmg turun meleleh terus atau camna ya ? Saya takut jugak sbb anak pertama saya taktahu beza leaking air ketuban atau keputihan hm

1y ago

keluar macam air paip. hahah dia tak boleh nak tahan

alhamdulillah..selamat berpantang..sy 36 mggu..doakn sy dipermudahkn urusan bersalin jugak

sy pun 37week 1 hari ini ni sis... blum kluar tanda lgi... tdi bru checkup kk... 😄😄

alhamdulillah tahniah & selamat berpantang . due berapa kalau ikutkan? 🤭

1y ago

keluar berat bayi 2.8kg

Tahniah sis. tak sabar tunggu turn sy juga. 38week skrg

alhamdulillah, tahniah mummy! selamat berpantang 🥰

Alhamdulillah, tahniah.. Selamat berpantang..

alhamdulillah . selamat berpantang mamy.