Air meleleh

Assalamualaikum to all mommies here, maaf ya bertanya sebab saya first time mom to be jadi tak kenal tanda tanda bersalin. Kalau air meleleh warna jernih tapi sekali tu saja tak ada tanda tanda lain atau sakit contraction, maksudnya possible untuk leaking air ketuban ke ya? Saya harini 37 minggu 1 hari. Saya tiba tiba jadi macam blur sikit.

2 Balas

air jernih tak ada bau tu air ketuban. kena jmpa Dr walaupun sikit. Sebb Dr kena pantau tu.

2y ago

Terima kasih sis atas response. Alhamdulillah Dr cakap ketuban masih okay, bukaan belum ada, cuma contraction dah ada tapi boleh makan minggu. Air jernih tadi Dr sahkan keputihan jenis cecair. Boleh dijadikan info bersama 😊

air ketuban tu.boleh pegi hospital cepat. tkut nnti air ketuban krg

2y ago

sy pun 2kali ke pac sbb rsa air meleleh. doc kata keputihan je.