Trimester ke 3,35w siapa dekat sini malam2 mesti kena pedih hulu hati sampai susah nak tido

Tak selesa sgt pedih hulu hati ni,ad solution x utk hilangkan pedih hulu hati tu bila dtg setiap malam,rasa gas ja bila sedawa.kalau baring lagi xselesa...stress pun ada,tapi kena control stress tu🥹

14 Balas

sy dri awal tri smpai skrg 36w dh sebati dgn pedih ulu hati ni 😅😅kalau jadi mcm tu, sy akan mkn baru lega. dekat rumah mesti spare syrup zellox. ubat tu berangin. lega je rasa bila masuk tekak.

7mo ago

saya pun makan syrup zellox tu hospital yang bagi. pergi kk saya minta lagi ubat tu sebab dah habis tapi dr kata tak digalakkan makan yang tu so dia bagi ubat tablet entahlah😅