Pedih hulu hati

Hai mommies2 nak tanya prnah dak masa pregnant ni kerap pedih hulu hati,saya selalu sgt jadi pedih hulu hati jadi ada cara dak nak kurangkan sikit pedih hulu hati ni...tq

4 Balas

Saya pun sama, skrg 6 bulan berat naik mndadak, selang sehari cek BP, sllu nurse tnya ada pning ka, pedih ulu hati ka, saya kata malam ja jdi nk tido tu, rasa kdg ada something kat tekak je ni. hehe. Ubat angin gaviscon tak brani nk makan lak, kdg smpai trtdo, esk pagi okey je.

samala mcm sy...cara sy bawa tdo 🤣🤣🤣 kdg2 minum manis. nak makan gaviscon takut pula ..🤣

doctor kata boleh makan gaviscon. saya pon makan lepastu ok 😊

Elakkan mkn pedas n berminyak sis.