Mengandung slps caeseran

Tak sangka terlalu cepat rezeki dtg. Rasa bersalah sgt pd anak yg sedang membesar. Dan juga rasa bersalah dgn diri sendiri sbb tak jaga diri dgn baik. Dari mlm td termenung, tgk muka anak, menitik air mata. Pls bg kata2 semangat pd sy😭#unexpected

5 Balas

Awak be stong ye. Apa yang Allah bagi ni adalah yang terbaik sekali buat awak. He knows best. Awak just layan je pregnancy journey ni. Kalau awak rasa down, cepat cepat istighfar dan zikir. Saya doakan awak terus tabah dan dipermudahkan segala urusan. Anak anak awak adalah anak anak yang soleh/solehah, jangan rasa guilty okay. 😘