Mengandung slps caeseran

Tak sangka terlalu cepat rezeki dtg. Rasa bersalah sgt pd anak yg sedang membesar. Dan juga rasa bersalah dgn diri sendiri sbb tak jaga diri dgn baik. Dari mlm td termenung, tgk muka anak, menitik air mata. Pls bg kata2 semangat pd sy😭#unexpected

5 Balas

Saya pun sama baru setahun lepas czer.. tak sangka double line.. kita fikir positif je sis dah rezeki Allah nak bagi.. yang penting jaga diri jaga kesihatan & banyak kan rehat dan tenangkan fikiran.. semoga kita dipermudahkan urusan sehingga proses bersalin nanti ya 😊😊