Mengandung slps caeseran

Tak sangka terlalu cepat rezeki dtg. Rasa bersalah sgt pd anak yg sedang membesar. Dan juga rasa bersalah dgn diri sendiri sbb tak jaga diri dgn baik. Dari mlm td termenung, tgk muka anak, menitik air mata. Pls bg kata2 semangat pd sy😭#unexpected

5 Balas

It's okay sis. Nk buat mcm mana kn. Just go on sahaja dgn pregnancy nie. Kalau sis mmg guna perancang n pregnant, anggap je lah mmg rezeki. Kalau x merancang tu, anggap je lah rezeki juga. Lpas nie guna la kaedah merancang yg betul. Its for ur health & mental health as well.. Congratulations mommy. U r great mommy.

12mo ago

Allahu, terima kasih sgt2 ats kata2 sis. Appreciate much 🥹