Mengandung 9 minggu 4 hari

Tak pernah scan mana2 klinik swasta..nak g buka buku masa 7 weeks nurse tak bagi lagi. Then suruh pergi nnti 10 minggu..bru nk scan. Test upk mmg naik dua line..skrg ni 9 minggu tak ambil lagi acid folid..ada kesan pape tak dekat baby?

1 Balas

Awak boleh pergi dulu di klinik swasta untuk confirmkan pregnancy dan akan diberikan folic acid. Kalau awak nak tunggu appt kk, boleh beli folic acid di farmasi.

7mo ago

6/11 nnti ckup 10 minggu...tunggu cek dkt kk nnti. harap semua ok..