Nampak double line ke ibu ibu smua? Pregnancy test

Tak pasti la positif ke negatif ni ye? Sbab nampak mcam kabur nampak mcam takda garis pun ada. Tolong ye ibu smuaa

Nampak double line ke ibu ibu smua? Pregnancy test
13 Balas

ikut pengalaman saya dulu kat klinik macam ni dr kata saya positive pregnant, dr suruh saya check dalam 2 minggu lagi untuk clear line. cik check dalam seminggu 2 lagi dia akan pekat, tahniaahh

Sis try upt lain, beli dip n tell tu, kalau dip n tell kabur mcm ni pun ada dah. Insyallah ada sis, try seminggu dua, buat msa ni jaga diri ya, jgn angkat berat2, bnykkna bedrest.

Biasa check line kabur2 sbb amik air kencing awal. Kena amik air kencing dri tngh atau nak akhir2 habis. Tu baru boleh detect terus.

mcm ada line tapi kabur...macam sy,selang beberapa hari check lg..klu positif nnt akan terang..skang sy dah 5 bulan

nmpk kabur sikit..nnti try check upt lg smnggu lg k.. anyway..tahniah...n take care 😉✌🏻

selepas 3hari cek semula..Sy dulu macam ni juga..sekarang daa 9bulan tengah tunggu bersalin😊

kemungkinan positive sis try lagi seminggu/dua minggu k , confirm double line naik terang 🥰

check after 48j. hcg meningkat setiap 48j. if positif upt awak akn mkn terang

2y ago

mungkin masih baru. sbb tu belom nmpk apa2. cuba lagi nnt. test pakai upt brand lain pula

2-3 hari lagi check semula, makin terang jika positif😍 tahniah

Masih blur lagi tu sis. Cuba tunggu few days and test lagi.