Negetif atau positif ?

Test petang semalam nampak 1 garis jee , tapi pagi ni tengok dia jadi macam ni , adakah positif guyssss 🥺 boleh tolong jawab kan tak ibu² yang bepengalaman 🥺kalau betul positif Alhamdulillah 🤲🥰 #SeriusTanya #mommybuntu

Negetif atau positif ?
13 Balas

macam sya la sis..sya mula2 chek memang naik satu line..sya terus buang dlam tong smpah..lpas tu sya kutip balik..simpan..esk pginyaa sya tengok naik 2 line..sya try chek sekali lagi pun naik 2 line tpi masih kabur..sya chek smpai 8 kali alhamdullilah semua naik 2 line

terima kasih korang yang sudi komen 🥰 yesss im preggg utk kali ke-3 😍 selepas gugur tahun lepas yg ke-2 😔doa kan baby dlm kandungan saya membesar dgn sihat tau korang 😘

xboleh nk confirmkn lg sis..sbb xvalid lepas 5 minit test..nanti try test lg ok..selagi xperiod,ada harapan tu sis pregnant..semoga ada berita gembira utk sis yg tanpa nama..☺️

Repeat test waktu pagi first pee. Time tu hcg tinggi compared waktu lain. Upt test only valid 10 mins. Lepastu memang tak valid dah. Retest ye sis, good luck! 😁

4y ago

baik sis . terima kasih bagi pendapat and sudi komen .

bacaan upt valid 3-5 minit pertama saja. klau dh berjam-jam baru nmpk tu mmang tak valid dh.. guna upt baru

awk lmbat tgok ke ataupun mmg time test tu naik 1line je? sbb klau lebih dr 5min bru naik line 2 xvalid dh..

biasa 5minit je.. kalah lebih tu tak valid.. cuba test lg.. insyaAllah ada rezeki sis ye.. aamiin

Kalau hari ni test tak valid boleh cuba lagi beberapa hari.. Kadang kadang result lambat keluar..

kalau lebih dri 5minit xvalid dh .. cuba test lg seminggu nnti

Upt valid 5 minit selepas pakai..awk try test semula