Soalan mintak kena maki

Hai warga TAP. Tolong la ye please jangan tanya soalan yang tak munasabah. Contohnya, post pregnancy test double line yg terang lagi bersuluh. Pastu tanya lagi “ betul ke ni double line pinjam mata sat ibu2 “. Tolong la rajin2 membaca instruction dalam kotak test tuu . Saya kalau nampak soalan gini memang saya pejammm mata jeee 😵‍💫

2 Balas

Masih xpercaya kot 😂 tu nk double confirm dgn warga TAP…bnyk je nmpk post mcm ni, husnudzon jela walaupon mybe ade yg rasa annoying..kalau yg samar2 tu okay lgi., yg terang lg bersuluh tu 😅 firstmom biasala tu

hahah dalam hati rasa nak marah kan 😂