Air gula

Tak habis fikir pasal no hearbeat baby semalam hari nie wasap nurse tnye pasal tu tp nurse suruh dtg minum air gula pulak esok . Adehhh makin pening kepala fikir kn . Biasa air gula berapa ml ye kne minum , dan ade tips tak ?

2 Balas

Minum jgn pandang org..kalau boleh minum memgadap dinding...minum laju2 jgn pk apa2..pk benda2 yg best2 je.. Kalau mengadap org mcm2 tgk karenah org..kang jadi loya plak

Datang awal. Minum masa suam2 lagi. Dah sejuk karang lagi rasa likat. Dah berapa week ya?

4y ago

Awal jugak ye kena minum air gula. good luck. Semoga dipermudahkan semua urusan ibu & baby❤