Keputihan 34week

Tak gatal dan kencing lawas je…tunjuk dekat nurse dia cakap normal..tapi risau sbb mcm byk je keluar hari2..ada yg mcm saya tak? Kputihan pon wrna kuning2

Keputihan 34week
9 Balas

sama mcm sy. masuk je 34w byk keputihan keluar. kdg ada keluar mcm putih telur kdg keluar mcm lendir jernih takde warna. bgitau dkt nurse kk terus kena ambik sample keputihan kali kedua. masa 29w haritu dh ambil sample sebab bby kerap mengeras tapi result gbs -ve. skarang tnggu result sample yang kedua plk sbb doc cakap kdg ii cek yg pertama kdg tak dapat detect kuman jahat lagi. next checkup nanti sy dpt laa result.

Klo kaler mcm ni kne hati3 takut gbs, keputihan normal kaler putih mcm texture yogurt tu.. sbb sy pon kaler mcm ni masa preggy ank 1st, 3rd trimester time tu bila amik sample rupanya ade gbs

Gatal tak ? Kalau tak gatal biar je. Kalau gatal buat rendaman garam / sitz bath kat tiktok tu saya buat menjadi

Pergi klinik sis… doc swab mostly hospital akan swab kalau nak2 bersalin nie

G swab swasta lau nk cpt..dlm rm60 lebih mcm tu lau tempat sy..sy swab positif

4mo ago

Klinik swasta..mngkin kene tgk klinik jgk..lau klinik tu ada rawatan sakit puan..

Mmg x reti nk censor eh gmbar2 cmni? X suka la geli tertengok

4mo ago

nak tanya boleh..ada tak saya ckp takboleh tanya hal ni? just sensor la ada common sense sikit

Normal. Sila guna function cover gambar macam ni ya.

Sama kaler mcm sy tapi sy sikit2 je & jarang2..

mcm saya sis , saya positif GBS , skrg 35w4d