Keputihan kuning bau yogurt

Skrg sy dah 35w , keputihan memang banyak , macam milky je bila basuh ..bila lekat di pantyliner jdi kuning2 je . Lpas tu bau mcm yoghurt. Tak gatal pun . Normal ke? Ada yg mcm ni?

3 Balas

mcm sy skrg pon mcm tu jgk.. kne bagithu misi yg incas kita dan misi akan buatkan appoinment jumpa doc untuk ambik sample keputihan untuk lihat ada jangkitan kuman atau x.. mcm sy alhamdulillah wlwpon ada keputihan milky kuning2 mcm tu tp tiada kuman.. misi akan bgi cara2 untuk xnk bgi ada jngkitan kuman sbb bahaya untuk baby..

kena bgtau nurse utk buat hvs (vaginal swab).. kt kk kalau xde keperluan mmg xkan buat.. mcm sy juga keputihan yg kuning2 gitu, baru lepas buat hvs minggu lepas, result xkeluar lg, next checkup baru dpt kot

Kena inform doktor. Boleh jadi normal, boleh jadi ada infection.