1st time

Tak datang haid selepas 7bulan bersalin.adakah normal?ibu-ibu pernah alami tak perkara macam ni.

8 Balas

Saya anak first dah 8 bulan br saya period..tak ambil apa2 perancang hanya bf anak je..2nd baby plak 11bulan baru period..sama tak ambil apa2 perancang

Normal je kalau baby fully breastfeed nie.. Saya dulu anak 1st dekat setahun setengah x period... Sebab anak fully bf

Normal sis...SBB sy dh nak setahun xdtg period sbb mnyusukn anak sepenuh nye

4y ago

Ok.tq.sbb ni 1st time sy fully bby.

sy dtg period 1 kali je..pstu xda dah.bby dah 6 bulan 😅😅

Sya baby 5 bln baru dtg haid..normal kot if full bfding..

Normal. Sy dekat setahun xdtg. Normal bg bf mom

Normal if ambil perancang..

Normal if bf