Tak boleh tidur pagi

Tak boleh nak tidur , macam ada orang memerhatikan je .. Baby pulak dalam kandungan pulak , aktif betul pagi² macamni .. Dah berapa hari , dah tidur je orang macam tengok kita ..

1 Balas

Baca doa tidur,ayat kursi,3kul bfore tido sis..pasang jer download ayat² pelindung n psg sepanjang malam sis nak tido tu..ambek wudu sekali bfore tido..InshaAllah tido tenang..sis bwak bby dlm perut lgi la mcm2 jer yg dtg..dugaan tu..InshaAllah dilindungiNya..