overdue

Tak bersalin jugak, 11haribulan kena induce ? . Induce tu mcm mana ya ? org cakap lagi sakit em ?

1 Balas

Induce ada mcm2 cara. Kalau jln x buka, mmg sakit le.. Awk boleh bnykkn berjalan, exercise sikit bagi ada bukaan. Sye bersalin 39w 4day. Week 40, kalau x bersalin kena induce. Sye mmg bnykkn berjln dan exercise. Alhamdulillah baby keluar normal without induce

4y ago

Ikut pada nasib kita jgk sis... Sayapon bykkn berjalan... Tpi after induce ank no 2 15 jam thn sakit bru baby keluar... 😥😥 yg no 3 ni skrg dh 37 weeks... Doc suruh tggu 40 weeks utk serah diri utk di induce sbb saya ada gdm pulak.... So semua tu nasib masing2.... Bertabah jelah