Cepatkan bukaan jalan

Hi assalam momies semua.. sape mcm sy due bulan 3 tp sbb gdm kena bersalin awl 18/2 ni. ade tak cara² nk sruh sakit secara normal drpd kena induce. Org ckp kerapkn bersama psgn btol ke? Ank first dlu dh ade pngalamn induce sbb overdue. Perittt rsnya sakit induce dgn koyak thap 3 lagi 😣 Doakn saya kuat ye 🙏🙏

1 Balas

boleh cuba je tips2 tu. tp nk jadi/tak tu taktau lg. minta doa supaya dipermudahkan ya urusan puan.

1y ago

ye btol.. inn sha Allah..terima kasih awk 😊