Semua orang ada habit buruk. Betul ke?

Tak ada manusia yang sempurna, begitu juga seorang isteri ataupun yang bergelar ibu/mak/umi/mama 🧒 Jom gunakan mod tanpa nama/anonymous dan komen apa habit buruk anda yang anda rasa selepas menjadi seorang ister atau ibu 😌

Semua orang ada habit buruk. Betul ke?
7 Balas

Anak i jarang menangis yg teruk2 .. bila kdg2 menangis i jd stress tmbah2 i skrg positive covid and my daughter plak negative .. bila dia menangis merengek i stress and jd temper sbb dono how to calm her. Nk pegang nk dukung x bole. rasa mcm i ni useless mmy 😩 .. covid is pain when you're the only one positive and cannot do anything bila dia nangis or merengek.

sye perasan slps dpt ank ke 2 sye krg bernafsu. .persaan utk bersma ada. .ble da dekat jd tros xde nafsu..dan kkdg trsa cepat letih dan stress 🥲

3y ago

sama jugak saya.. bila suami ajak kenkadang rse mcm nk mengeluh, tp sedar itu tanggungjawab..

Time mood period.. Kadang sabar tu hilang entah kemana. Kesian kat anak terkena tengkingan dr ibu selaku pendukung.

pelupa ! bila everyday rutin yang sama. . sometimes bila keluar lupa bawak purse. . lupa pasword atm kad . .

lepas anak kedua nie sy perasan yg sy kuat lupa dgn kuat makan mungkin sbb susu badan kot .. anak dedua kuat susu

3y ago

sye pun kuat lupa lpas branak.. 😅

Overthinking yang melampau dan sangat sensitif Cepat hilang sabar dengan kerenah anak dan orang sekeliling

3y ago

Sama dengan saya jugak.

Tiada