Macam mana cara anda hargai & sayangi diri anda?

Kadang-kadang kita sebagai isteri, mak, mama, umi, mummy ni selalu terlupa masa untuk diri sendiri kan sebab terlampau memikirkan orang yang dia sayang sangat🥰 Jom jangan lupa untuk hargai & sayangi diri anda juga ya! Kongsikan cara anda di bawah😘

Macam mana cara anda hargai & sayangi diri anda?
24 Balas

A B D E H 🥰 sekarang banyak buat yg E bersenam utk me time tuk diri sndri bg reduce rs stress bila penat uruskn fmly...selain tu buat sesi sauna sendri dkt rumah spa dri manjakan dri ms weekand husben ada dkt rumah...and also shopping online🥰..for my therapy stress..biasa jadi stress ni sebab tak cukup tdo..hehe😂✌🏻sbb anak tido lambat jd maknya trpkse tdo lmbt sekali teman anak main mainan ..

cukup lh dpt tidur yg cukup sdh cukup membahagiakan😁

long rest, spa dkt rumah, long skincare routine

B, E, F, G ❤️❤️

A B C dan H...

A, B, D, F, H

A B C D H

A,C dan H

shopping

A B D H