Redha

Tahun lepas kndgan 8week gugur.... Tahun ni dpt berita gembirA tapi Allah sebaik2 perancang.... Semalam akhirnya kandungan 6week gugur juga.... Bermulalah pantang 2 minggu....

20 Balas

Because allah knows everything & good for you& your husband. Be patient sis. More to pray ok

Semoga Allah berikan rezeki lgi lepas nie, dan insyaallah gantian yg terbaik.

Salam takziah sis..Inshaa Allah ada hikmah disebaliknya..bnyakkan bersabar ya

Salam takziah sis... semoga kuat mengahadapi dugaan.

Slam takziah ye.. Bnyak kn brsbar ye..

salam takziah sis..take care❤

May Allah ease everything 💙

In shaa Allah,nnt ada rezeki lain

5y ago

Im sha allah... Dia sebaik2 perancang

salam takziah.. bykkan b'sabar..

5y ago

same2 sis

Sy pon ...dah 12 w