Pengakhiran 2021 yg memberi makna

Tahun 2021 banyak pahit getir kehidupan . Kehilangan ayah yg tercinta di awal tahun . Di pertengahan jalan , satu rumah kena covid 😢 sehingga ibu mertua dan mkck yg tinggal satu rumah meninggal dunia sbb covid , suami pula stage 4 🤧 ingat kan tahun ni tahun yg tak menyebelahi saya . Tapi alhamdulillah . Ade pelangi selepas hujan 🥲 Selepas 2 tahun 6 bulan ternanti² kehadiran zuriat 🥲 mcm² tomahan yg kami dapat . Alhamdulillah , allah makbul kn juga doa hamba nya ini 🥺 benar lah bagai di kata . Rezeki semua milik allah . Walaupun ramai yg tegur kenapa tak buat rawatan itu kenapa tak buat ini . Tapi sy pegang dlm hati , jika di takdirkan satu hari rezeki kami , maka dtg la ia . Besyukur sangat . Bila kita bersyukur dgn nikmat yg di beri , maka allah akn tmbh kn lg nikmat kita.. ☺️ penghujung tahun 2021 , upt positif double line . Syukur ya allah . 31/12 pergi klinik doc ckp baru 5 minggu . Tapi dah nampak rahim mula mengembang . Ye betul mmg tgh fasa cramp je skrg ☺️ moga kandungan kita semua sihat dan dilindungi . Aminn 🤲🏻 #firstbaby

Pengakhiran 2021 yg memberi makna
26 Balas

semua berlaku pasti ada hikmahnya sis....Tahniah sis..jg diri baik2.