Pengakhiran 2021 yg memberi makna

Tahun 2021 banyak pahit getir kehidupan . Kehilangan ayah yg tercinta di awal tahun . Di pertengahan jalan , satu rumah kena covid 😢 sehingga ibu mertua dan mkck yg tinggal satu rumah meninggal dunia sbb covid , suami pula stage 4 🤧 ingat kan tahun ni tahun yg tak menyebelahi saya . Tapi alhamdulillah . Ade pelangi selepas hujan 🥲 Selepas 2 tahun 6 bulan ternanti² kehadiran zuriat 🥲 mcm² tomahan yg kami dapat . Alhamdulillah , allah makbul kn juga doa hamba nya ini 🥺 benar lah bagai di kata . Rezeki semua milik allah . Walaupun ramai yg tegur kenapa tak buat rawatan itu kenapa tak buat ini . Tapi sy pegang dlm hati , jika di takdirkan satu hari rezeki kami , maka dtg la ia . Besyukur sangat . Bila kita bersyukur dgn nikmat yg di beri , maka allah akn tmbh kn lg nikmat kita.. ☺️ penghujung tahun 2021 , upt positif double line . Syukur ya allah . 31/12 pergi klinik doc ckp baru 5 minggu . Tapi dah nampak rahim mula mengembang . Ye betul mmg tgh fasa cramp je skrg ☺️ moga kandungan kita semua sihat dan dilindungi . Aminn 🤲🏻 #firstbaby

Pengakhiran 2021 yg memberi makna
26 Balas

alhamdulillah. tahniah sis❤ betul sis, Allah tu Maha Adil. mula2 Dia bg ujian, ada mendung ribut..xlama lepas tu pelangi yang dtg. cantik aturan Dia. sama mcm sy, IUI failed, bersambung pulak kena covid stage 4, sambung lg kena operation sbb ada infection, period irregular semula (pcos), kesihatan xmenentu masuk hosp je.. tp alhamdulillah Allah bg rezeki hujung2 tahun 2021. bersyukur sgt.. penantian 3tahun lebih, almost 4y... ni pun baru sgt2, baru 6w tp bersyukur. harap urusan kita semua dipermudahkan sampai bersalin nanti. Aamiinn Ya Mujib🤲❤

2y ago

aamiinn. tq sis. take care ya mommyy🥰❤

doa kn sy kuat jgk..wlaupn prkahwinan tu pd sy masih bru..buln 20/4 ni bru setahun..tpi org asyik tnye mcm da brtahun kahwin..ibu asyik ckp lambat btul la kau ngndung..kite yg brkahwin ni pn terasa hati..ape kn pulak yg da brtahun menanti

2y ago

in shaa allah..semoga diberi rezeki..sy pun pernah rasa..setahun 2 bulan menanti..alhamdulillah Allah hadirkan malaikat kecil..mulut org mmg xleh nak tutup..kekuatan tu ada pada kita ngan suami ja..

alhamdulillah syukur sis.. sy pun tahun ni 2021 bulan 9 hritu keguguran mase baby 8 minggu. tapi doc ckp x perlu buat d&c. alhamdulillah..sekarang pregnant 6 minggu.doakan kandungan sy sihat walafiat dan selamat ya semua..

2y ago

inshaallah . moga di permudahkan urusan sehingga melahirkan.. amin..

Betul sgt sis. sy tahun 2020 anak meninggal dlm kandungan. 4 bulan kemudian peknen semula. Alhamdulillah anak dh 26 hari. dlm pantang sekarang. Didoakan semoga baby n sis sihat2 ye.

2y ago

ujian org berbeza² kan 🥲 alhamdulillah awk dpt bahagia skrg 🥰 terima kasih atas doa nya..moga berbalik pada awk juga. amin 🤲🏻

Alhamdulillah tahniah puan. Kandungan kita sebaya n mungkin sy lebih sikit brp hari je🥰 semoga ibu dan baby sihat sentiasa🤲🏼

2y ago

Sama sama kasih 🥰 Amin ya rabbal alamin🤲🏼💕

mg Allah permudah kn segala urusan awk.. mg awk kuat lalui fasa kehamilan sehingga melahirkn nnti..amin 🤲🏼

2y ago

terima kasih atas doa nya 🥰 moga urusan awk juga di permudahkan .

alhamdulillah..tahniah..jaga elok elok jangan lasak lasak..mudah mudahan semuanya baik baik je smpai bsalin

Alhamdulillah tahniah sis. semoga semuanya bjln dgn lancar. semoga baby sihat sehingga dilahirkan.

2y ago

terima kasih atas doa nya . moga urusan awk juga di permudah kan..

tahniah sis.. semoga dipermudahkan urusan mengandung, bersalin dan membesarkan amanah Allah ini..

semua berlaku pasti ada hikmahnya sis....Tahniah sis..jg diri baik2.