Kebaikan Supplement Ganilia

Tahu tak ibu mengandung sekalian, Ganilia is the best Supplemen untuk ibu mengandung. Diimport dari German. ?Mengandungi 15 jenis vitamin termasuk Iron, Folic Acid, vit b12 serta DHA dan EPA yang membantu pembentukan sel otak bayi dalam kandungan. Haaa... Baby pom makin cerdik nanti. ?Ramai pengguna Ganilia yang bagitahu, makan Ganilia, penat pun kurang semasa mengandung. Jadi bertenaga sepanjang masa. Yang ada masalah alahan pun, berkurang dengan makan Ganilia. HB pun maintain jer... ?Banyak kelebihan Ganilia sebenarnya... ?Ibu-ibu mengandung, nak try, boleh dapatkan stok di klinik primer berdekatan?

Kebaikan Supplement Ganilia
43 Balas

Fungsi ubat ganilia ni saya adalah pernah terbaca dekat google.. Dia memang bagus untuk ibu hamil , mengurangkan alahan macam sis cakap tu . sangat bagus.. Saya tengok dekat lazada ada jual, harganya pun mampu milik.. Lebih kurang 65-70 ringgit macam tu.. Bentuk dia pun jenis kapsul lembut. Senang nak telan