Neurogain/ganilia

Hi, ada siapa2 yg makan supplement Ganilia/neurogain shj tak without makan folic acid (zincopher/maltopher) ? Sy dh stop makan maltopher tu sbb nk makan Ganilia (dh ada folic and iron skali) tapi HB sy drop bawah average. Ada jugak yg case mcm saya ke?

2 Balas

Soal supplement/vitamin/ubat memang kena rujuk dengan doktor sis. Saya pernah tanya doktor boleh tak saya nak consume neurogain. Doktor kata takde keperluan untuk saya. Just teruskan apa yang diberi. Ini kes saya la. Kes awak, awak kena tanya doktor.

sblm menjawab soalan awk tu, nk tanya..awk tukar makan ubat ni, ada bgtau misi/dktr?